Ενδυση

HUGO BOSS

Pre-Spring Collection 2017
Bραδινά CAPSULE

Βήμα στο προσκήνιο για τα νέα CAPSULE BOSS βραδινά. Η σμόκιν και ραπτική αναδιατύπωση ως νυκτερινή κομψότητα παίρνει μια νέα, μοντέρνα εμφάνιση.

Μόνο ο καλύτερος
Μετάξι, μοχέρ και συναντιούνται μαλλί ζακάρ και οθωμανικά υφές: υφάσματα της φετινής σεζόν εξασφαλίσει επίσημη ραπτική είναι πραγματικά μια περικοπή πάνω από τα υπόλοιπα

lim-fit Προσαρμοσμένα σακάκι σε μετάξι μείγμα με τη μητέρα του μαργαριτάρι κουμπιά: «Τ-Hancock»

To ιριδίζουσα μετάξι μείγμα δίνει στο σακάκι μια εξαιρετική γυαλάδα. σακάκι των ανδρών στενό περικοπή έχει ένα χέρι τελικά ένθετο μαλλιά άλογο στο στήθος για ένα πολύ φυσικό πτώση. Μια μεταξένια λεπτομέρεια γιακά δίνει το σακάκι ένα εγκεφαλικό επεισόδιο της ατομικότητας, και μέσω σωληνώσεων πτερύγιο τσέπες και η μητέρα του μαργαριτάρι κουμπιά επιτείνει κομψό σχεδιασμό του. Ιδανική λύση για απαιτητικούς επαγγελματίες εξαρτήσεις, καθώς και επίσημες περιστάσεις.

Ύφασμα, κόψιμο και λεπτομέρειες
Αυτό που κάνει το τέλειο πουκάμισο; Στο BOSS, πιστεύουμε ότι είναι ένας συνδυασμός των λεπτών υφασμάτων, μια άψογη κοπή και απαράμιλλη προσοχή στη λεπτομέρεια: από το τέλειο σχήμα κολάρο για την εκλεπτυσμένη βελονιά λεπτομερώς.

Για την ντυμένος κάτω μέρος
Από luxe βομβιστές σε νέους συνδυασμούς ραπτική, BOSS Ανδρικά έχει το κλειδί για την πυρόλυση το πιο απλό από το βράδυ κωδικούς. Αυτό κατσάδα ότι είναι υψηλό στο στυλ.

Fall/Winter 2016 Campaigns
Various looks for Fall/Winter 2016 from our exclusive brands.

Η σμόκιν και ραπτική αναδιατύπωση ως νυκτερινή κομψότητα παίρνει μια νέα, μοντέρνα εμφάνιση.
Μπορείτε πάντα να βασίζεστε Hugo Boss για να σας κρατήσει αναζητούν απότομη, δεν έχει σημασία τι ο καιρός είναι σαν έξω.